BATMAN / MERKEZ - Ziya Gökalp Anadolu Lisesi

Mrt

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ ''İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI'' NA OKULUMUZ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ ''ŞENGÜL APAYDIN'' DANIŞMANLIĞINDA 12. SINIF ÖĞRENCİMİZ ''HALİME SELÇUK'' ADLI ÖĞRENCİMİZLE KATILDIK.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Birimi tarafından okulumuz 9. Sınıf kız öğrencilerine yönelik Suçtan Korunma ve Sosyal Medya Kullanımı ile ilgili seminer verildi.

Şbt

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÇEŞİTLİ KONULARDA BROŞÜR ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ''BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI'' ADLI PANO ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.

Okul Sporları Oryantiring Müsabakaları

SINIFLAR ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI

2.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

Nis

OKULUMUZ ZİYA GÖKALP ANADOLU LİSESİ TARAFİNDAN BATMAN İL KÜLTÜR MERKEZİ KONFERANS SALONUNDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ BATMAN İL PROĞRAMI İDARECİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN VE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKUMA HALKASI

Ara

Okulumuzun Müzik Öğretmeni Berk ELİAÇIK rehberliğinde "OKULUN KALBİ KÜTÜPHANELER PROJESİ"  kapsamında gerçekleştirilen " Dinletiler (Müzik dinletisi)" etkinliklerinde 29.11.2022 tarihinde kütüphane içerisinde Müzik Kulübü öğrencileri ile etkinlik yapılmıştır.